Dispositivos e acessórios
Peruvian Ceviche
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcional)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
947 kJ /
226 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Pea Gazpacho
4h 15min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Caesar Salad
30min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Pisco Sour
10min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Salmon Tartare
25min
Gazpacho
1h 15min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min