Dispositivos e acessórios
Peruvian Ceviche
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcional)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
947 kJ /
226 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Caesar Salad
30min
Tabbouleh
2h 15min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Salmon Tartare
25min
Guacamole
5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Guacamole
10min
Salmon Tartare
10min