Dispositivos e acessórios
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
2325 kJ /
556 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7.7 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1h 20min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Fish Carnitas
20min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Green Olive Dip
10min
Pozole Rojo
2h 5min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Chicken and Avocado Arepas
1h