Versões compatíveis
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
ou 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2647 kJ / 633 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 36 g
- Fibra
- 3.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Preiquiche
1h 45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Brownie koekjes
1h 35min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Asperge-watermeloen salade
40 min
Asperge ovenschotel
1sa 30 dk
Zalmburgers
25 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min