Dispositivos e acessórios
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
Preparação 30min
Total 13h
6 portions
Ingredientes
Spiced labne
-
natural yoghurt750 g
-
dukkah for coating150 g
Mint vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemons zest only, no white pith1 ½
-
lemon juice (approx. 1 lemon)45 - 60 g
-
fresh mint leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil90 g
-
raw sugar1 ½ tsp
Salad
-
water750 g
-
Kent pumpkin unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)675 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
pomegranate arils only1
-
rocket washed and patted dry180 g
-
pepita seeds to taste (optional)2 - 3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
302.2 mg
Proteína
16.6 g
Energia
2231.5 kJ /
531.2 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
28.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Tiramisu
5h 20min
Hot and sour prawn soup
45min
Spiced cauliflower pilau
20min
Vegetable pilaf
1h
Spiced red wine pears
45min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Coconut lime spritzer
5min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Palak paneer
1h 15min
Curried carrot and ginger soup
40min