Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 1h 45min
4 portions

Ingredientes

  • rice vermicelli (Korean style, see tip)
    120 g
  • dried shiitake mushrooms
    5 g
  • water plus extra for cooking noodles
    2000 g
  • caster sugar
    3 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • light soy sauce
    3 Tbsp
  • toasted sesame oil
    4 Tbsp
  • beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
    300 g
  • carrots cut in lengths (5 cm)
    200 g
  • onion halved
    150 g
  • fresh button mushrooms
    150 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt plus ½ tsp
    2 pinches
  • fresh spinach leaves
    150 g
  • garlic cloves
    4
  • vegetable oil
    20 g
  • sesame seeds, toasted for sprinkling

Nutrição por 1 portion

Energia 553.8 kcal / 2317.3 kJ
Proteína 24.8 g
Gordura 32.8 g
Hidratos de carbono 41 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 8.1 g
Sódio 969.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...