
Versões compatíveis
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
- 5 g dried shiitake mushrooms
- 2000 g water plus extra for cooking noodles
- 3 tsp caster sugar
- ¾ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp light soy sauce
- 4 Tbsp toasted sesame oil
- 300 g beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 200 g carrots cut in lengths (5 cm)
- 150 g onion halved
- 150 g fresh button mushrooms
- 2 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt plus ½ tsp
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- sesame seeds, toasted for sprinkling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 553.8 kcal / 2317.3 kJ
- Proteína
- 24.8 g
- Gordura
- 32.8 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Fibra
- 4.1 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Sódio
- 969.9 mg
Receitas alternativas
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Žádné hodnocení
Mock Fin Soup
35min
German Cookies
1hod. 10min
White Pesto Pasta (Metric)
40min
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10min
Bear Face Cake
1hod. 50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Pork Trotter Jelly
8hod.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min