Dispositivos e acessórios
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Preparação 30min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
969.9 mg
Proteína
24.8 g
Energia
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Gordura
32.8 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Char Kway Teow
25min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Candied Strawberries
35min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1h 15min
Ice Queen Cake
4h
American-style pancakes
40min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Breakfast Bread Pudding
50min