Dispositivos e acessórios
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Preparação 20min
Total 12h 50min
4 porties
Ingredientes
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
494.3 mg
Proteína
14.3 g
Energia
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
75.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch box
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Bananensticks met chocoladecoating
Nenhuma avaliação
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Harde pistachekoekjes
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação