Dispositivos e acessórios
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Preparação 20min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
434.9 mg
Proteína
28 g
Energia
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Gordura
31.3 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
79.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch box
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Vanillesiroop
30min
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Pompoen vingers
1h 30min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação