Dispositivos e acessórios
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingredientes
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
887.4 mg
Proteína
26.2 g
Energia
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
22.6 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
122.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch box
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterrane visschotel
1h 30min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Zomerse pastasalade
30min
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Enchiladas met rundvlees
30min
Batch cooking - Basisrecepten
Nenhuma avaliação
Rode bieten smoothie bowl
10min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Dille en feta flatbread
1h 20min