
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g rode paprika in grote stukken
- 280 g gele paprika in grote stukken
- 220 g groene paprika in grote stukken
-
250
g vloeibare visbouillon
ou ½ visbouillon blokje (0,5 l) opgelost in 250 g water - 1 citroen enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander gehakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 583 kcal / 2439 kJ
- Proteína
- 35 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm en venkel risotto
25min
Pompoenrisotto met spek
25min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Chilli con carne
35min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Zalmsoufflé
1h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min