Dispositivos e acessórios
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
911 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1820 kJ /
435 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
15.8 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Energiesmoothie
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Boekweit met champignons
25min