Dispositivos e acessórios
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
911 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1820 kJ /
435 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
15.8 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Vegan croissants met notenvulling
Nenhuma avaliação
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min