Dispositivos e acessórios
Mediterrane visschotel
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
8958.3 mg
Proteína
83.5 g
Energia
2719.6 kJ /
650 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Viscurry
35min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Couscous met lam en groenten
50min