Dispositivos e acessórios
Mediterrane visschotel
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
8958.3 mg
Proteína
83.5 g
Energia
2719.6 kJ /
650 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lamscurry
1h
Pindakoekjes met chocolate-chip
Nenhuma avaliação
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Viscurry
35min
Vislasagne met courgette
1h
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Kipfilets pizzaiola
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min