Dispositivos e acessórios
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
548.8 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
21.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Marry Me Chicken
40min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Caramel and Vanilla Pie
3h
Camembert with cranberries and almonds
30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Shrimp Cocktail
50min
Seared steak and rocket salad
20min
Texas-style lovely legs
4h
Bourbon pork ribs
5h 50min