Versões compatíveis
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
ou 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 908 kJ / 217 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
- Gordura
- 16.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vislasagne met courgette
1h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Gegratineerde coquilles
25 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Waterzooi van kip
1h
Gevulde vis
1h 50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Viscurry
35 min
Mediterrane visschotel
1h 30min