
Versões compatíveis
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
ou 1 tl brandy Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 217 kcal / 908 kJ
- Proteína
- 13.6 g
- Gordura
- 16.9 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nenhuma avaliação
Hainanese kiprijst
1h 20min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
250 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Forelmousse
5min