Versões compatíveis
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
ou 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 908 kJ / 217 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
- Gordura
- 16.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Zalm met venkel
40 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Viscurry
35 Min
Gegratineerde coquilles
25min