Versões compatíveis
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
ou 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 908 kJ / 217 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
- Gordura
- 16.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Viscurry
35 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min