Dispositivos e acessórios
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Preparação 5min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13.6 g
Energia
908 kJ /
217 kcal
Gordura
16.9 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegratineerde coquilles
25min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Kip met rode paprika
1h 5min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Broccoli-ham omelet
35min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min