Kip Fricassee met Asperges

4.6 5 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
6 portie

Ingredientes

  • zout en een beetje meer voor de smaak
    1 theelepel
  • olie
    1 tl
  • rijst
    350 g
  • water
    1300 g
  • wortelen in plakjes (5 mm)
    100 g
  • selderstengels in stukjes (3 cm)
    100 g
  • asperges in hapklare stukjes (zie tip)
    300 g
  • verse groene erwten
    150 g
  • kipfilet
    800 g
  • champignon de Paris, vers
    100 g
  • zout
    1 snuifje
  • room, elk type (van koemelk)
    150 g
  • boter in stukken
    30 g
  • bloem
    60 g
  • kippenbouillonpasta
    2 volle tl
    2 kubussen kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • citroensap
    2 tl
  • Worcestershire saus
    1 tl
  • peper, gemalen
    ¼ tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 517 mg
Proteína 39 g
Energia 2428 kJ / 580 kcal
Gordura 18 g
Fibra 3.5 g
Gordura saturada 10 g
Hidratos de carbono 63 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...