
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 takjes verse peterselie afgeplukt
- 2 uien gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes gehalveerd
- 20 g boter zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 738 kcal / 3090 kJ
- Proteína
- 15 g
- Gordura
- 52 g
- Hidratos de carbono
- 58 g
- Fibra
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 24 g
- Sódio
- 842 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13h
Shakshuka
50min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Scones met frambozenboter
25min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Butternut en gembersoep
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Familie kip galette
1h 55min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min