Dispositivos e acessórios
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Preparação 30min
Total 1h 30min
40 stuks
Ingredientes
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
78 kJ /
19 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Canapé met ei
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Amaretti van abrikoos
40min
Mousse van ham
10min
Mousse van kaas
10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Forelmousse
5min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Vitello tonnato
13h
Mousse van tonijn
10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min