Dispositivos e acessórios
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Preparação 30min
Total 1h 30min
40 stuks
Ingredientes
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
78 kJ /
19 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Forelmousse
5min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Klassieke sabayon
15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Bessenschuim
10min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Smoothie
5min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min