
Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
159.6 kcal /
667.9 kJ
Proteína
0.9 g
Gordura
0.2 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Sódio
2.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda