Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Energia
667.9 kJ /
159.6 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetarian chilli
1h 5min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Crab briks
35min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Hummus
5min
Five-seed bread
1h 50min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Minestrone
45min