Hunters' stew
TM6 TM5 TM31

Hunters' stew

4.2 ( 55 avaliações )

Ingredientes

  • 750 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion cut into quarters
  • 100 g carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 200 g bacon cut into cubes (1 cm)
  • 20 g oil
  • 350 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 140 g tomato paste
  • 35 g pitted prunes cut into halves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • salt to taste
  • 4 dried bay leaves
  • ½ tsp paprika
  • 20 g dried porcini mushrooms cut into slices
  • 280 g pork loin cut into pieces (2 cm)
  • 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
  • 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 400 g sauerkraut (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
402.2 kcal / 1689 kJ
Proteína
38.2 g
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
14 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
6.2 g
Sódio
1942.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas