Dispositivos e acessórios
Harissa yoghurt dressing
Preparação 5min
Total 5min
265 g
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 265 g
Sódio
1033.2 mg
Proteína
18.5 g
Energia
747.5 kJ /
178.7 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dressings
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salsa verde
5min
Lime coriander vinaigrette
10min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Roasted fennel dip
35min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Vegan burgers
45min