Dispositivos e acessórios
Harissa yoghurt dressing
Preparação 5min
Total 5min
265 g
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 265 g
Sódio
1033.2 mg
Proteína
18.5 g
Energia
747.5 kJ /
178.7 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dressings
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Whipped Feta
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Tzatziki
15min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min