Dispositivos e acessórios
Grilled Fish with Mango Sambal
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1673 mg
Proteína
82 g
Energia
2851 kJ /
682 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Fluffy ricotta pancakes
35min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Fondant au chocolate
50min
Jaffa muffin
40min
Apple strudel
1h 20min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Vegetable Massaman curry
45min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Whipped Kahlua® coffee
5min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h