Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (opcional)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 364 kJ / 87 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 5 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 216 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Worteltaart
2h
Snel bladerdeeg
1h 20 min
Mojito
10 Min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30 min
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Gestoomde aardappelkroon
50min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Profiteroles
2h
Hartenbroodjes
1h
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min