Dispositivos e acessórios
Matzeballen
Preparação 20min
Total 50min
16 stuks
Ingredientes
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (opcional) een klein stukje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
216 mg
Proteína
3 g
Energia
364 kJ /
87 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Koolhydraatarm Broodje met Spek en Spiegelei
Nenhuma avaliação
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Rode kool cups met kip
25min
Pierogi met vlees
1h
Crème anglaise
15min
Asperge-langoustine terrine
10h
Walnoot Brittle
1h 30min
Salmorejo
Nenhuma avaliação