Dispositivos e acessórios
Matzeballen
Preparação 20min
Total 50min
16 stuks
Ingredientes
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (opcional) een klein stukje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
216 mg
Proteína
3 g
Energia
364 kJ /
87 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3h
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Cheesecake likeur
10min
Penne met mosselen
1h 5min