Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g ontvelde kippenborst
- 250 g kipfilet met huid en zonder been
- 250 g prei in stukken
- 2 takjes verse peterselie
- 2 stengels selder in helften
- 2 wortelen in helften
- 100 g ui in stukken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen peper
- 1750 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2268 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 65 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 5 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 3402 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Vichyssoise met pasta
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Amandelpap
10 Min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Pêche Melba
Nenhuma avaliação
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min