![Basis kippenbouillon Basis kippenbouillon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EEF989E8-8300-44AF-BFDC-BF1CC3E0C4A8/Derivates/216d0a01-a37c-467e-8dd5-44c56d1e37f9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g ontvelde kippenborst
- 250 g kipfilet met huid en zonder been
- 250 g prei in stukken
- 2 takjes verse peterselie
- 2 stengels selder in helften
- 2 wortelen in helften
- 100 g ui in stukken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen peper
- 1750 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2268 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 65 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 5 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 3402 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Kreplach
55 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Vichyssoise met pasta
35 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Vegan challah brood
2h 30min
Gestoomde aardappelkroon
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min