Dispositivos e acessórios
Basis kippenbouillon
Preparação 5min
Total 35min
1 portie
Ingredientes
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
3402 mg
Proteína
65 g
Energia
2268 kJ /
540 kcal
Gordura
5 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nessuna valutazione
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Lichtblauw gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Boemkool buffalo hapjes
35min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nessuna valutazione
Koolsoep
50min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Ezogelin Soep
1h 5min
Veelzijdige stevige soep
50min