Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Raspberry and Basil Sangria
Nenhuma avaliação
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Chunky Guacamole
10min
Chickpea Ratatouille
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Beer Pickles
24h 20min
Herb Leek Phyllo Triangles
1h 20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Basil Peach Sorbet
10min
Berry Dream (TM6/7)
10min