Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lace Cookies with Nutella
50 min
Spiralized Candied Yams
1 godz.
Medicine Ball Tea
20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20 min
Cucumber Lemonade
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Medicine Ball Tea
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min