![Beetroot soup with herb dumplings Beetroot soup with herb dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C2FECA2-0AE1-47AC-822B-749231902DDD/Derivates/DF3807F6-71E5-40F9-8A3E-386E6127ABCC.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (opcional)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
ou 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
ou 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1386 kJ / 331 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Courgette Soup
25 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Creamy courgette soup
25 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Gazpacho
1h 15min
Minestrone
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Spinach and tomato quiche
1sa 45 dk
Cream of Asparagus Soup
15 dk
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1hod. 10min
Chickpea soup with spinach
40 min