Dispositivos e acessórios
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)700 g
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil4 Tbsp
-
quinoa250 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water480 g
-
spring onions finely sliced5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1189.1 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2194.2 kJ /
524.4 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
65.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Fennel Apple Salad
20min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min