Dispositivos e acessórios
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Preparação 40min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (opcional) (see tip)⅛ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
759 mg
Proteína
26.2 g
Energia
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Gordura
55.8 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
25.5 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Pesto Bread Rolls
1h 15min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Stracciatella Soup
30min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Prawn Toast
35min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min