Dispositivos e acessórios
Burgers met zeeduivel en zalm
Preparação 10min
Total 20min
5 porties
Ingredientes
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 5 porties
Sódio
6587.7 mg
Proteína
152 g
Energia
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Gordura
84.2 g
Fibra
25.4 g
Gordura saturada
17.9 g
Hidratos de carbono
392.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegratineerde coquilles
25min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Scampi cajun citroen pasta
30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min