Dispositivos e acessórios
Burgers met zeeduivel en zalm
Preparação 10min
Total 20min
5 porties
Ingredientes
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 5 porties
Sódio
6587.7 mg
Proteína
152 g
Energia
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Gordura
84.2 g
Fibra
25.4 g
Gordura saturada
17.9 g
Hidratos de carbono
392.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Omelet Caprese
30min
Sunrise smoothie
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Beef Wellington
10h 10min
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Indische kippenburger
4h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Zalmburgers
25min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min