Dispositivos e acessórios
Mint béarnaise
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
252.8 mg
Proteína
3.4 g
Energia
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Gordura
40.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
24.5 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dairy-free coconut ice cream
Nenhuma avaliação
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Easy citrus pie
1h
Chocolate lava pudding
40min
Stout Brownies
45min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Linguine marinara
30min
Beef Wellington
2h 15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail béchamel
15min