Dispositivos e acessórios
Parmesan gelato
Preparação 15min
Total 4h 30min
25 pieces
Ingredientes
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (opcional)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
131.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
726.7 kJ /
173 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Chocolate fondant cake
40min
Pimm's fruit punch
2h 20min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Tzatziki
15min
Frozen strawberry daiquiri
10min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Wasabi mayonnaise
10min
Caipirinha
5min
Baked artichoke dip
35min
Mango daiquiri
5min