Dispositivos e acessórios
Jerk chicken with pineapple slaw
Preparação 15min
Total 5h
4 portions
Ingredientes
Jerk spice-rubbed chicken
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
ground allspice2 tsp
-
garlic cloves6
-
habanero chillies trimmed (see Tips)1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
dried thyme1 tbsp
-
brown sugar80 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
soy sauce40 g
-
chicken Marylands flesh scored4
Pineapple slaw
-
white cabbage (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)½
-
fresh pineapple (approx. 250 g), peeled, cored and cut into pieces (4 cm)½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lime juice20 g
-
salt½ tsp
-
honey1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
grapeseed oil (see Tips)20 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1709.5 mg
Proteína
57.3 g
Energia
3967.8 kJ /
944.7 kcal
Gordura
64.3 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2h 10min
Warm satay chicken salad
55min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min
Chiang Mai noodles
25min