Dispositivos e acessórios
Yellow Curry noodle soup
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1748.2 mg
Proteína
23.7 g
Energia
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
17.2 g
Hidratos de carbono
98.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai red chicken curry and rice
40min
Vegetable Massaman curry
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Vegetarian nuggets
30min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min