Dispositivos e acessórios
Yellow Curry noodle soup
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1748.2 mg
Proteína
23.7 g
Energia
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
17.2 g
Hidratos de carbono
98.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken with almonds
45min
Versatile smooth soup
45min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
JJ's 2-step chicken curry
45min
15-minute noodles
15min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Energy breakfast bars
40min