Versões compatíveis
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Hidratos de carbono
- 41.1 g
- Gordura
- 48.7 g
- Gordura saturada
- 31.4 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 378.4 mg
Receitas alternativas
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Steamed Chinese greens
30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Spiced paneer parcels
50 min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min