Versões compatíveis
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteína
- 153 g
- Hidratos de carbono
- 83 g
- Gordura
- 53 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 25 g
- Sódio
- 628 mg
Receitas alternativas
Apricot Chicken
35 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min