Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

4.1 (10 avaliações )

Ingredientes

  • 450 g cauliflower, cut into florets
  • 80 g onion, cut into halves
  • 7 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 4 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp curry powder (see Tip)
  • ½ tsp ground cardamom
  • ¼ tsp ground cloves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
  • 120 g water
  • 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
  • 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
  • 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)

Nutrição
por 4 portions
Energia
6100 kJ / 1460 kcal
Proteína
153 g
Hidratos de carbono
83 g
Gordura
53 g
Gordura saturada
16 g
Fibra
25 g
Sódio
628 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas