Dispositivos e acessórios
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets450 g
-
onion cut into halves80 g
-
fresh coriander leaves only7 sprigs
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder (see Tip)2 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt400 g
-
water120 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
628 mg
Proteína
153 g
Energia
6100 kJ /
1460 kcal
Gordura
53 g
Fibra
25 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
83 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Moussaka" bowl
45min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Classic beef burgers
1h
Chicken, spinach and leek risotto
30min
High Protein Egg Bake
20min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken and avocado risoni salad
40min