Dispositivos e acessórios
Lakseburger
Preparação 20min
Total 2h 20min
4 portioner
Ingredientes
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i stykker (3-4 cm)250 g
-
dild, frisk10 g
-
løg50 g
-
brød revet i stykker50 g
-
citronskal, revet¼ tsk
-
æg, medium1
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
solsikkeolie til stegning1 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
839 kJ /
201 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sprudlende sommer
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação