Dispositivos e acessórios
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
Preparação 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Chickpea and Almond Hummus
-
blanched almonds toasted80 g
-
canned chickpeas (1 can), drained270 - 300 g
-
cold water20 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
tahini40 g
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
Pink Crêpes
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
eggs3
-
almond milk440 g
-
oil40 g
-
spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
rocket salad leaves50 g
-
sesame seeds, any colour2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
251.7 mg
Proteína
15.6 g
Energia
1685 kJ /
402.7 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pink with Purpose
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Pink Waffles with Fruit
30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Tofu stew
30min
Nut bolognese
35min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min