
Dispositivos e acessórios
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
Preparação 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Chickpea and Almond Hummus
-
blanched almonds toasted80 g
-
canned chickpeas (1 can), drained270 - 300 g
-
cold water20 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
tahini40 g
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
Pink Crêpes
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
eggs3
-
almond milk440 g
-
oil40 g
-
spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
rocket salad leaves50 g
-
sesame seeds, any colour2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
402.7 kcal /
1685 kJ
Proteína
15.6 g
Gordura
23.7 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
3.4 g
Sódio
251.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pink with Purpose
5 Receitas
Internacional
Internacional