Dispositivos e acessórios
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Preparação 40min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1185 kJ /
283 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Artichokes Romana
50min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Creamy pea soup
40min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Cauliflower Tabbouleh
10min