Dispositivos e acessórios
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Preparação 40min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1185 kJ /
283 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Yogurt Dressing
5 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Curry potato soup
35 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Nut bolognese
35 Min