Dispositivos e acessórios
Pulled barbecue jackfruit
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.9 g
Energia
511.5 kJ /
121.8 kcal
Gordura
2.6 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan hoofdgerechten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Alpenmacaroni
45min
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Virgin chai vanille cocktail
45min
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Boekweit met champignons
25min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação