Dispositivos e acessórios
Vegan moussaka
Preparação 15min
Total 1h 50min
6 porties
Ingredientes
-
aubergine (ca. 500 g), in plakken gesneden (0,5-1 cm dikte)1
-
zout om te bestrooien
-
rode split linzen200 g
-
water, gefilterd om te weken
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Linzen moussaka
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode ui in vieren gesneden1
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika zonder zaadjes en in stukjes gesneden1
-
wortel in stukken gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden1
-
tomaten uit blik400 g
-
water, gefilterd120 g
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 el
-
gedroogde oregano1 el
-
nootmuskaat, gemalen om te besprenkelen
-
zout2 el
-
gemalen zwarte peper½ el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13.6 g
Energia
1499.6 kJ /
357.1 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan hoofdgerechten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Kokos Dahl
25min