Dispositivos e acessórios
Sous-vide miso aubergine
Preparação 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chili van rund met citroenfeta
45min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Rabarber-munt cocktail
2h
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Kip met citroen
50min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h