Dispositivos e acessórios
Sous-vide miso aubergine
Preparação 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Lactosevrije warme chocolademelk
Nenhuma avaliação
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Loempia’s
55min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação