Dispositivos e acessórios
Tarbot in champagnesaus
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1177.9 mg
Proteína
71.2 g
Energia
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
15.4 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Tarte Tatin
2h
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Mojito
10min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min