Dispositivos e acessórios
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Preparação 25min
Total 5h 15min
8 porties
Ingredientes
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (opcional)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1711.7 mg
Proteína
49.5 g
Energia
2666 kJ /
637.2 kcal
Gordura
20.2 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
64.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tijd om te grillen!
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nenhuma avaliação