Dispositivos e acessórios
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Preparação 25min
Total 5h 15min
8 porties
Ingredientes
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (opcional)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1711.7 mg
Proteína
49.5 g
Energia
2666 kJ /
637.2 kcal
Gordura
20.2 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
64.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tijd om te grillen!
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Boter plank met spinaziepesto
10min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Pistache Moelleux
30min
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação