
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 1200 - 1500 g varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk
- 1 el gedroogde oregano
- 1 el knoflookpoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl gemalen zwarte peper
South Carolina BBQ saus
- 180 g Dijon mosterd (zie variatie)
- 130 g ketchup
- 50 g ciderazijn
- 50 g sojasaus
- 3 - 5 druppels tabasco (opcional)
- 80 g bruine suiker
- 3 tl knoflookpoeder
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 1 el uienpoeder
- 2 tl zout
Grillen en montage
- 8 - 10 Brioche hamburger broodjes
- spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
- koolsla om te serveren (optioneel)
- 4 zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 637.2 kcal / 2666 kJ
- Proteína
- 49.5 g
- Gordura
- 20.2 g
- Hidratos de carbono
- 64.8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Gordura saturada
- 4.2 g
- Sódio
- 1711.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Ovenburger
1h 45min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Koken van gierst
Nenhuma avaliação
Napoleon hoedjes
Nenhuma avaliação
Aromatische kipcurry
1h
Speculoos druiven tiramisu
1h
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Avocadosap met dadels
5min