Versões compatíveis
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1193 kJ / 285 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 16 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Koninginnenhapje
55min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.
Bloemkoolrijst poke bowl
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Ovengebakken groentechips
Nenhuma avaliação
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 dk
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Roergebakken champignons
55min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min