
Versões compatíveis
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g wortelen geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel gehakt
- 2 el verse peterselie gehakt
- 1 el verse koriander gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 285 kcal / 1193 kJ
- Proteína
- 23 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Rode kool cups met kip
25min
Butternut en gembersoep
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Aromatische kipcurry
1h
Eiersalade met curry
Nenhuma avaliação
Turkse moussaka
1h 10min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min