Dispositivos e acessórios
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1193 kJ /
285 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Waterzooi van Kip
1h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Veelzijdige gladde soep
45min