Dispositivos e acessórios
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1193 kJ /
285 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Boter plank met spinaziepesto
10min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bearnaisesaus
20min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Koninginnenhapje
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h