Dispositivos e acessórios
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1152.5 mg
Proteína
42.5 g
Energia
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
20.3 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm met rijst en champignons
30min
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Bolognesesaus
1h 15min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Waterzooi van Kip
1h
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min