Dispositivos e acessórios
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1152.5 mg
Proteína
42.5 g
Energia
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
20.3 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Tostadas met kip
40min
Lasagnerolletjes
1h
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Zeevruchtensoep
30min
Zalm met venkel
40min
Roze roerei
15min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Rode kool met appel
1h 10min