
Versões compatíveis
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 629.3 kcal / 2624.3 kJ
- Proteína
- 42.5 g
- Gordura
- 37.8 g
- Hidratos de carbono
- 29.5 g
- Fibra
- 10.3 g
- Gordura saturada
- 20.3 g
- Sódio
- 1152.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Gekruide lamstaart
40min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5h
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Kip met 'mole verde' saus
Nenhuma avaliação
Veenbessen-chocolade cakemix
Nenhuma avaliação
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min