Hartige taart met savooiekool

Hartige taart met savooiekool

4.5 4 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 stuks

Ingredientes

  • boter om in te vetten
  • amandelen
    20 g
  • feta kaas in stukken
    200 g
  • Parmezaanse kaas in stukken
    50 g
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    1 - 2 stengels
  • verse tijm enkel de bladeren
    6 stengels
  • ricotta
    250 g
  • crème fraîche
    200 g
  • eieren
    6
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • uien gehalveerd
    2
  • savooiekool in stukken
    400 g
  • amandelschilfers
    5 el

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Proteína 12 g
Energia 990 kJ / 237 kcal
Gordura 20 g
Fibra 1.3 g
Hidratos de carbono 2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...