Dispositivos e acessórios
Hartige taart met savooiekool
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12 g
Energia
990 kJ /
237 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appel en citroen krans
50min
Vanillevla met rabarber
50min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Nenhuma avaliação
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vichyssoise met pasta
35min
Pompoenrisotto met spek
25min
Rode kool met appel
1h 10min