Dispositivos e acessórios
Hartige taart met savooiekool
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12 g
Energia
990 kJ /
237 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Gekruide lamstaart
40min
Curry-wortelbrood
1h 5min
Kleine aspergeflans
55min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Vegetarische chili
35min
Pompoenbrood
1h 45min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Roze roerei
15min
Ontbijt gebak
40min