Dispositivos e acessórios
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Preparação 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
333.4 mg
Proteína
2.2 g
Energia
565.1 kJ /
135.1 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Snelle regenboogsalade
10min
Gemarineerde paprika's
55min
Vegetarische bruine rijst
40min
Yoghurt en muntdressing
15min
Aspergesoep met citroen
55min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Russische rode bietensalade
1h 10min