Dispositivos e acessórios
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Preparação 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
333.4 mg
Proteína
2.2 g
Energia
565.1 kJ /
135.1 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Snelle regenboogsalade
10min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Rode kool cups met kip
25min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Yoghurt en muntdressing
15min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Zachte graanrepen
1h