Dispositivos e acessórios
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Preparação 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
333.4 mg
Proteína
2.2 g
Energia
565.1 kJ /
135.1 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min