![Jack-o'-lantern gevulde paprika's Jack-o'-lantern gevulde paprika's](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5cabf5b-be1b-411a-a821-9efac4a9094e/Derivates/96d942f3-e2c1-48b3-a2a7-91ca86077cfa.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
ou 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Proteína
- 30.1 g
- Hidratos de carbono
- 15.9 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 870.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Bloemkoolrijst poke bowl
Nenhuma avaliação
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Horror punch
20min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min