Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (opcional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 8.5 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 163.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Polenta
25 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24u. 35min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9hod. 50min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min.
Romesco dip
10 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Chimichurri
5 Min