Dispositivos e acessórios
White bean purée and anchovy on crostini
Preparação 15min
Total 45min
30 pieces
Ingredientes
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (opcional) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillet in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
163.2 mg
Proteína
3.5 g
Energia
535 kJ /
127.4 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish tapas
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork and chicken terrine
3sa 20 dk
Mushroom pâté
1sa 15 dk
Gin-cured ocean trout salad
30sa 20 dk
Meatballs with Romesco sauce
1sa 40 dk
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2sa 30 dk
Asparagus and saffron risotto
35 dk
Porcini mushroom risotto
35 dk
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1sa 35 dk
Fragrant pipis
30 dk
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1sa 5 dk
Courgette strudel
1sa 20 dk
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3sa