Dispositivos e acessórios
Whole roast broccoli with romesco sauce
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat1
-
red capsicum deseeded, cut into pieces1
-
red onion cut into pieces½
-
Roma tomatoes halved2
-
lemon½
-
garlic cloves3
-
water3 tbsp
-
smoked paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle70 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
harissa paste (see Tip)30 g
-
flaked almonds toasted, plus extra to garnish30 g
-
fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
21 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1017.4 kJ /
243.2 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Coconut Dhal
25min
Sweet potato lentil pie
50min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Italian butter
10min
Yellow chicken curry with rice
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Risotto pomodori with burrata
30min
15-minute noodles
15min
Bean ratatouille with halloumi
30min