Whole roast broccoli with romesco sauce

Whole roast broccoli with romesco sauce

4.6 5 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
    1
  • red capsicum deseeded, cut into pieces
    1
  • red onion cut into pieces
    ½
  • Roma tomatoes halved
    2
  • lemon
    ½
  • garlic cloves
    3
  • water
    3 tbsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    70 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • harissa paste (see Tip)
    30 g
  • flaked almonds toasted, plus extra to garnish
    30 g
  • fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)
    2 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 243.2 kcal / 1017.4 kJ
Proteína 3.9 g
Gordura 21.6 g
Hidratos de carbono 11.1 g
Fibra 3.8 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 21 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...