
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 560 g mixed dried fruit
- 300 g brandy plus extra for feeding (see Tips)
- 200 g vegan butter plus extra for greasing (see Tips)
- 30 g boiling water
- 3 tsp flaxmeal (see Tips)
- 160 g coconut sugar
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 tbsp apple sauce
- 3 tsp apple cider vinegar
- 160 g wholemeal plain flour
- 80 g slivered almonds
- 120 g glacé cherries cut into quarters
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp mixed spice
- 2 pinches sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 311.4 kcal / 1308 kJ
- Proteína
- 3.4 g
- Gordura
- 8.2 g
- Hidratos de carbono
- 46.9 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Hummus with Peas and Beans
25min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Gin and lavender gelato
Nenhuma avaliação
No-cook jam
24h 15min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Mango and turmeric sorbet
10min