Dispositivos e acessórios
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Preparação 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
275.6 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Chocolate pudding
6h 30min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Black Lemonade
144h
Home-style sponge cake
2h 30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Traditional Apple pie
1h 30min
Salted caramel ice cream
14h
Quince paste
4h 10min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Hazelnut torte
3h 15min