Dispositivos e acessórios
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Preparação 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
275.6 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Fermented beetroot dip
25h
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Paleo Breakfast Cereal
30min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Vegie crackers
12h 10min
Power green smoothie
5min
Rye sourdough loaf
18h 20min