Dispositivos e acessórios
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Preparação 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
275.6 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Power Muesli
Nenhuma avaliação
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Onion Tarte Flambée
1h
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Fresh fruit punch
24h 20min
Strawberry chocolate calzones
1h 55min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Nenhuma avaliação
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Rosemary meat pies
3h 30min